HJ-Transport A/S

HJ-Transport A/S er din partner i sikker, effektiv og personlig Transport i Danmark

HJ-Transport A/S

Din pålidelige transportpartner siden 1975

Velkommen til HJ-Transport A/S, din pålidelige partner i transportbranchen. Med snart 50 års solid erfaring og vores hold af 14 lastbiler drevet af vores 16 kompetente chauffører, leverer vi sikre og effektive transportløsninger i hele Danmark.

Vi er stolte af vores ADR-godkendelse, som gør os i stand til at håndtere forskellige typer last, herunder farligt gods, med største omhu og sikkerhed.

Som en familiedrevet virksomhed, prioriterer vi god service og gode kunderelationer højt, hvor vi stræber efter at yde den bedste service til hver enkelt kunde. Vi har specialiseret os i transport af stykgods og medicin, og er også godkendt til transport af fødevarer og foder.

Dedikation, branchekendskab og medarbejdere med passion

Hos HJ-Transport A/S er vi stolte over vores dybe rødder i transportbranchen. Vi har opbygget et solidt branchekendskab gennem vores mange år i branchen og vores medlemskab af ITD. Vores dygtige chauffører er ikke bare medarbejdere, men en del af vores familie, der alle bakker op om virksomhedens værdier.

Vi tager aldrig munden for fuld, men leverer resultater, der taler for sig selv. Vores virksomhed drives med kærlighed og en passion for at levere den bedste service til vores kunder. Vi forstår vigtigheden af pålidelig transport og stræber efter at opretholde vores ry som en pålidelig transportør, der altid leverer til tiden.

Vores chauffører er vores rygrad. De er veluddannede, engagerede og besidder ligeledes stor erfaring i branchen. De er alle uddannet i ADR kørsel, som sikrer pålidelig håndtering og transport af selv det mest følsomme gods. Hver dag afspejler deres dedikation og stolthed ved at være en del af HJ-Transport A/S-familien.